sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Renestä Suomen muotovalio!!!


Oi että, kyllä meitä nyt on hemmoteltu hyvillä tuloksilla. Tänään Turun kv näyttelyssä saatiin kokea taas yksi huippuhetki kun Rene sai kolmannen sertinsä ja näin ollen valioitui! Onhan se omissa silmissä maailman komein nallekarhu, ja hienoa että tuomaritkin ovat nyt olleet samaa mieltä.

Oli ihanaa että paikalla oli monia nyt tutuiksi tulleita valkkarin omistajia, Renen isovanhempien emännät sekä meidän pentueesta Renen sisarusten omistajia. Näyttelyissä käymisestä tule sitä hauskempaa mitä tutummaksi porukka käy.

Tuomari mietti pitkään Renen ja velipoika Dieselin välillä avoimen luokan sijoitusta. Saatiin oikein kunnon kisafiilistä kun tuomari pohti ja tuumi, vaihtoi poikien paikkoja ja laittoi meidät yhdessä juoksemaan edes takaisin. Siistiä, näyttelykisaamista kerrankin koko rahan edestä! Tuomari katseli Reneä ja totesi että voi kun sen häntä on niin ylhäällä, muuten se on kyllä tosi hyvä... Renellä tosiaan tuppaa tuo häntä nousemaan kun on muita uroksia paikalla. Pitäähän sitä nuoren miehen vähän näyttää että potkua löytyy!

No, häntä ei sitten kuitenkaan loppupeleissä haitannut, vaan Rene sijoittui avoimen luokan ykköseksi. Paras uros kisassa Rene oli kolmas, heti valioluokan urosten jälkeen, ja näin ollen viimeinen serti saatiin.

Tässäpä Renen arvostelu tällä kertaa. Aika tutulta kuulostaa:

3 years. Very big, strong. Excellent format bone, muscles. Strong male head, not enough pigment. Good eyes. Excellent ears, neck, topline. Deep chest. Excellent angulation. Excellent coat. Free movement, a little high tail in movement but nice in standing.


Jaa miten niin korkea häntä? Velipojat kaksintaistossa.
Kuvista kiitos Kari Tonterille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti